Domov > Pravne-informacije

Pravne informacije

 

Prosimo vas, da si preberetesplošne pogoje uporabe spletne strani www.ure-ocala.com . Ti pogoji vas zavezujejo od trenutka vstopa na naš portal ter veljajo na vseh delih portala. Ob uporabi našega portala se šteje, da ste seznanjeni z vsemi pogoji ter da se strinjate z njimi. Imamo pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje z ažuriranjem informacij.

Dopuščamo možnost za nepravilnosti podatkov, slikovnega, zvočnega in tekstovnega materiala na spletni trgovini. Obvezujemo se, da bo poslovanje spletne trgovine potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so simbolične.

Komunikacija, ki teče v elektronski obliki, se šteje kot bi bila pisna in ima veljavnost pogodbe.

Spletna trgovina deluje na območju Republike Slovenije, v kolikor ni drugačen dogovor med nami in kupcem. Trgovina je odprta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Mogoče so določene omejitve v dostopu, zaradi tehničnih in drugih razlogov.

Nakupovanje in posredovanje osebnih podatkov je dovoljeno samo pravno in poslovno sposobnim osebam, starejšim od 15. leta, ostale osebe morajo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Morebitne spore se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru bo spore reševalo pristojno sodišče v Slovenski Bistrici.

Vsebine, objavljene na tem naslovu so last Ure-Ocala-Proart, Horvat Rene s.p. in se lahko uporabljajo le v osebne in nekomercialne namene. Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah je Horvat Rene s.p. nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, slike in drugo) objavljenimi na spletni strani www.ure-ocala.com Prepovedano je kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, prenašanje ali kakršenkoli drug način distribuiranje katerih koli podatkov, ki so del spletnega mesta www.ure-ocala.com , razen v primeru danega pisnega dovoljenja.

Podjetje Ure-Očala-Proart, Horvat Rene s.p. je registrirano pod vpisno številko 316-07-01411-2011/2. ID za DDV:SI25178083, matična številka: 5623447000. Trr,odprt pri Novi KBM:SI56 0448 0011 0570 292. Podjetje je zavezanec za DDV.
 

 

Vse navedene cene so v EUR in vsebujejo predpisano stopnjo DDV.